Kvantová terapia, úľava od stresu a odstraňovanie negatívnych blokov.

Psychické záťaže ako stres, úzkosť, strach, či zdravotné disharmónie – choroby, sú spúšťané energetickými blokádami zažitými počas celého obdobia nášho života.

Kvantová terapia sa zaoberá vyčistením týchto energetických blokád a dosiahnutím uvoľnenia zažitých negatívnych emócií.

Najzákladnejším krokom ozdravného a uvoľnujúceho postupu je Kvantové liečenie.

Väčšina ľudí, ktorí vyhľadávajú pomoc energetickej kvantovej terapie, má energetické blokády – podvedomé vzorce, ktoré im bránia dosiahnuť optimálne zdravotné a životné ciele, ak sa neliečia.

V Nádhernom živote vieme, že duševný pokoj, vnútorné šťastie a  prepojenie vnútorného ja sú rovnako dôležité ako šport, zdravé jedlo, vitamíny a správna výživa.

Kvantová terapia, úľava od stresu a odstraňovanie negatívnych blokov.

Kvantová terapia

Pri Kvantovej terapii sa sústredíme na príčinu Vašich problémov a disharmónií. Zatiaľ čo pomáhame vašemu telu, súčasne využívame spôsoby úpravy vedomia a podvedomia. Takto pozdvihujeme vaše vibrácie tak, aby ste zvýšili vašu liečebnú schopnosť.

Kvantová terapia, tiež Technika kvantového dotyku matrixu je transformácia vedomia na úrovni fyzickej, emocionálnej, duchovnej a duševnej.

Skutočné uzdravenie je možné iba vtedy, pokiaľ sa uskutoční na bunkovej a duchovnej úrovni pomocou elektromagnetického poľa srdca.

Veda nedávno zistila, že elektromagnetické pole srdca bolo šesťdesiatkrát silnejšie ako elektromagnetické pole mozgu.

Kvantová terapia – Dotyk troch bodov

Dotyk troch bodov, Quantum Touch, je metóda prirodzeného liečenia, ktorá pracuje s energiou životnej sily tela na podporu optimálnej kondície.

Kvantová terapia je liečebná technika založená na dotyku, ktorý využíva chi (energiu) praktizujúceho aj klienta a uvádza ich do harmónie, aby sa telo samo uzdravilo.

Kvantová terapia, úľava od stresu a odstraňovanie negatívnych blokov.

Kvantovanie energie

Dotyk a využívanie elektromagnetického poľa srdca a sústredenia sa na telo zvýšuje úrovne energie – vibrácie.

Akonáhle sa to dosiahne, liečiteľ môže odtrániť negatívne bloky, pomôcť vyrovnať emocionálne utrpenie a dokonca liečiť domáce zvieratá.

Všetko je energia, vibrácia a frekvencia.“

Nikola Tesla

Kvantový dotyk môže byť použitý v spoločne so všetkými ostatnými liečebnými spôsobmi, vrátane západnej medicíny, a jeho účinnosť bola potvrdená lekármi, akupunkturistami, chiropraktikmi a inými odborníkmi v oblasti liečenia.

Kvantové tvorenie

Dotyk troch bodov, alebo vstup do Kvantového poľa medzi rukami je základným nástrojom Matrix Energetics – Kvantovania. Niektorí ľudia sa to naučia napr. absolvovaním kurzu Kvantové tvorenie.

Je to vcelku jednoduché: Terapeut používa jednoduchý dvoj-dotyk na tele osoby tak, aby v priestore srdca vyžaroval vlnu, ktorá mení energiu zažitých emócií a vnútorných blokov.

V skutočnosti sa klienta netreba ani dotknúť, to všetko sa dá zvládnuť mentálne, no gestá pomáhajú ľavej časti mozgu klienta udržať logiku a zamestnať ho.

Na osobnom stretnutí Kvantovej terapie si môžete vyskúšať ako na Vás vplýva očisťujúce a oslobodzujúce liečenie podvedomia.

Objednajte sa na Kvantovú Terapiu na čísle 📞 0905 255 073 a zažite pocit uvoľnenia a oslobodenia sa, ktoré vám umožnia žiť život taký, po akom túžite.

📍Teším sa na vás v Bratislave, Bernolákove alebo u vás doma.

 

Kvantová terapia, úľava od stresu a odstraňovanie negatívnych blokov.